Job hos Gustav Hansen

Om os

Sådan er det at arbejde hos Gustav Hansen

Den helt afgørende årsag til, at vi, igennem nu 4. generationer og mere end 75 år, har haft mulighed for at hjælpe vores kunder med at skabe byggerier, som mennesker trives i, er vores dygtige medarbejdere. 

Derfor betyder det meget for os, hvordan vores medarbejdere har det og hvordan de trives i hverdagen i vores virksomhed – både med hinanden og med de arbejdsopgaver, som den enkelte har. Det er en medvirkende årsag til, at mange af vores medarbejdere har været hos os i rigtig mange år – det er lidt af et særsyn i vores branche og det er noget, vi er særdeles stolte over.

Som medarbejder hos Gustav Hansen indgår du i et uformelt, travlt og engageret arbejdsmiljø, hvor vidensdeling og fælles tryghed vægtes højt.

Det definerer vi blandt andet således:

  • Tryghed i form af høj faglighed samt stabilt og langsigtet flow i projekterne uden ’vinterfyringer’

  • Fokus på både funktionalitet og æstetik i vores byggerier

  • Stærke fælles værdier omkring at opføre sig ordenligt og gøre tingene rigtigt første gang

  • Vi ’bygger på tillid’, så du vil opleve stor frihedsgrad med mulighed for at udfordre både dig selv og virksomheden, og få lejlighed til at afprøve nye ideer og tiltag

  • Vi tror på, at man kommer længst ved åben dialog og gensidig respekt. Det gælder kommunikationen mellem bygherre og dennes rådgivere, og på alle de områder, hvor mennesker er i kontakt med hinanden – på byggepladsen, i skurvognen og på kontoret

Uopfordrede ansøgninger:

Vi byder altid uopfordrede ansøgninger fra dygtige og ambitiøse medarbejdere velkomne. Hvis du kan se dig selv bidrage positivt både fagligt og socialt til vores virksomhed, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på e-mail til post@gustav-hansen.dk

Ledige stillinger:

Spjældmurere søges!

Vi har stadig travlt hos Gustav Hansen Murer og Entreprenør. Derfor søger vi spjældmurere til projekter i Østjylland – primært i Silkeborg men også i Aarhus.

Vi har mange spændende projekter i bogen. Det kan være alt mellem at lave et badeværelse for vores primære kunder og at renovere hele lejligheder. Det vil være en fordel, hvis du har godt kendskab til flisearbejde, da mange af vores opgaver omfatter dette.

Vi tilbyder et job med løn efter kvalifikationer, ansættelse efter gældende overenskomst, gode kollegaer og mulighed for selv at strukturere din hverdag.

Er det dig, vi søger, er du meget velkommen til at kontakte Anders Lysholt Hansen på tlf: 2688 4061 eller på alh@gustav-hansen.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.