Om os

Hvem er vi?

Igennem 4 generationer har vi hjulpet vore kunder til at få et holdbart og gedigent byggeri som mennesker kan trives i

Hos Gustav Hansen murer og entreprenør a/s har vi i mere end 80 år bygget for og hjulpet vores kunder med byggerier, som mennesker kan trives i. Senest har vi indtaget 4. generation af Gustav Hansen i ejerkredsen, da Anders Lysholt Hansen indtrådte pr. 01.07.2018.

Vi bygger og hjælper vores kunder gennem en kompromisløs tilgang til overholdelse af de aftaler der er indgået i forhold til materialevalg, design, tid og håndværksmæssig kvalitet.

Vores udgangspunkt er Silkeborg, hvor vi ønsker at være med til at skabe og fastholde arbejdspladser, og på alle andre måder bidrage til det samfund vi er en del af.

Som kunde hos os, møder du medarbejdere som udover at de har lyst til at være hos os i lang tid også i stand til at tænke og handle selvstændigt. Det betyder, at de udfordringer der kommer i et byggeri bliver løst hurtigt og effektivt – og at planerne overholdes.

ERHVERV

Boliger

institutioner

Kontakt os for tilbud

Vi tilbyder

Hos os får du

Uanset om du ønsker erhvervsbyggeri, boliger eller institutioner, så kan vi hjælpe dig med totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise. Vi er med hele vejen, både når det drejer sig om nybyggeri, tilbygninger, renovering, ombygning, facaderenovering m.m.

Vi har gennem 4 generationer opbygget en solid erfaring med egenproduktion indenfor:

  • Jord-, kloak- og anlægsarbejde
  • Betonarbejde
  • Murerarbejde
  • Tømrerarbejde


Vi fokuserer på og sikrer, at dit byggeri bliver færdigt rettidigt. Det betyder, at du kan fokusere på at fylde rammerne ud.